**La Gazette du Lundi**

Découvrez le Menu du jour de notre Chef Fabrice Giraud disponible les lundi 08, mardi 09 et mercredi 10 janvier 2018 au déjeuner.

Maison Blanche
Pour toute réservation:
Contact : +33 (0)1 47 23 55 99
restaurant@maison-blanche.fr

Formule « Déjeuner»
Entrée, plat et dessert à 58 euros TTC (49 euros TTC pour les membres « Club »)
Entrée et plat ou plat et dessert : 48 euros TTC (39 euros TTC pour les membres « Club »)
Tarif par personne, hors boissons


Drapeau-uk The Monday Gazette

Discover the Daily Menu of our Chef Fabrice Giraud, available 2018, Monday 08th, Tuesday 09th and Wednesday 10th January at lunch.

Maison Blanche
Our menu is available here
To book a table :
Contact : +33 (0)1 47 23 55 99
restaurant@maison-blanche.fr

Lunch Specials :
Amuse bouche Starter, Main course, dessert for 58 € per person – drinks to be added (49 euros for club members)
Amuse bouche Starter and main course or main course and dessert – drinks to be added for 48 euros per person (39 € for club members)
Valid price lists only for individual reservation (less than 10 persons)

Les Rois Mages à Maison Blanche

Les festivités de fin d’année étant passées, c’est avec joie que les gourmands retrouvent la traditionnelle galette des rois…

Les Français sont des fervents consommateurs de ce dessert de début d’année et sont attachés au rituel qui en découle.

C’est pourquoi, cette année encore, notre Chef Pâtissier Paul Donore a concocté ce dessert riche en gourmandise !

Il vous invite à venir la déguster du lundi au vendredi au déjeuner durant tout le mois de janvier.

Maison Blanche
15 avenue Montaigne, 75008 Paris
Consulter le menu, cliquer ici
Pour toute réservation:
Contact : +33 (0)1 47 23 55 99
restaurant@maison-blanche.fr


Drapeau-ukThe Three Kings at Maison Blanche

The end of year festivities having passed, it is with joy that the gourmands find the traditional “galette des rois”…

The French are avid consumers of this dessert at the beginning of the year and are attached to the ritual that follows.

That’s why, this year again, our Pastry Chef Paul Donore has concocted this dessert rich in greed!

He invites you to come and enjoy it from Monday to Friday for lunch throughout the month of January.

Maison Blanche
15 avenue Montaigne, 75008 Paris
Consult the menu, click there
For any reservation:
Contact : +33 (0)1 47 23 55 99
restaurant@maison-blanche.fr