**La Gazette du Jeudi**

Découvrez le Menu du Jour de notre Chef Fabrice Giraud disponible les jeudi 22 et vendredi 23 février au déjeuner.

Maison Blanche
Pour toute réservation:
Contact : +33 (0)1 47 23 55 99
restaurant@maison-blanche.fr

Formule « Déjeuner»
Entrée et plat ou plat et dessert au tarif de 49 € (41 € pour les membres club)
Entrée, plat, dessert au tarif de 59 € (51 € pour les membres club)
Tarif par personne, hors boissons.


Drapeau-uk The Thursday Gazette

Discover the daily menu of our Chef Fabrice Giraud, available 2018, thursday 22nd and friday 23rd february at lunch.

Maison Blanche
Our menu is available here
To book a table :
Contact : +33 (0)1 47 23 55 99
restaurant@maison-blanche.fr

Lunch Specials :
Starter and main course or main course and dessert at the rate of 49 euros per person (41 € for club members) Starter, main course and dessert at the rate of 59 € per person (51 euros for club members)
Rate per person, excluding drinks.